Brutalno so ga pretepli in pustili sredi ceste

V soboto je bil na sporedu večni beograjski derbi, še enkrat več ni minil brez neljubih scen.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer je Partizan z zadetkom Leonarda v 89. minuti premagal svojo večno tekmico Crveno zvezdo (1:0) in zaostanek za rdeče-belimi na prvenstveni lestvici znižal na šest točk.

Na stadionu pretiranih ekscesov med Grobari in Delijami ni bilo (trenerja Zvezde Miodraga Božovića naj bi sicer zadel predmet s tribune, toda brez posledic), zato pa je bilo že pred srečanjem zelo pestro v mestu, točneje v predelu Novi Beograd.

Tam je skupina navijačev Zvezde iz tramvaja zvlekla privrženca Partizana, ga potegnila na cesto in ga pretepla. Nesrečnika, ki je za nekaj trenutkov očitno izgubil zavest, so pustili na sicer precej prometni cesti, h sreči pa se je hitro zavedel, medtem ko so bili dovolj prisebni tudi vozniki.

Privrženca Partizana so po pisanju srbskih medijev prepeljali v klinični center v Zemunu, policija pa naj bi že priprla del napadalcev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:03 21. September 2016.

    Pobirajo dol z you tubea in lepijo na svoje strani. Kaj je to?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.