Bubnić spet v Stožicah

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Union Olimpija še naprej popolnjuje svojo zasedbo za prihajajočo sezono.
Oglej si celoten članek

V vrste Uniona Olimpije se je vrnil krlni center Dražen Bubnić, ki je v lanski sezoni igral za nizozemskega prvaka Groningen in povprečno beležil  9,2 točke in 3,4 skoka na tekmo.

30-letni Bubnić, ki je z Ljubljančani podpisal enoletno pogodbo, je za Olimpijo že igral med letoma 2012 in 2014. V Sloveniji je bil še član Slovana, Zlatoroga, Heliosa, Kopra in Šenčurja

Prišel še en Američan 

Že v ponedeljek je Olimpija obelodanila ime še ene okrepitve, za enoletno sodelovanje se je dogovorila z ameriškim 24-letnim  krilnim igralcem Devinom Oliverjem.

Oliver je lani igral za francoski Rouen in izraelski Maccabi Kiryat Gat. V Izraelu je imel povprečje 8,4 točke in 7,3 skoka na tekmo, v francoski ligi pa 9,9 točke in 6,7 skoka. Pred tem se je udejstvoval v Belgiji in na Univerzi Dayton.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.