Buffon in Chiellini podaljšala

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanska nogometna reprezentanta Gianluigi Buffon in Giorgio Chiellini sta podaljšala zvestobo Juventusu.
Oglej si celoten članek

Tako vratarju Gianluigiju Buffonu kot branilcu Giorgiu Chielliniju bi pogodba z Juventusom potekla po koncu sezone 2014/15, vodstvo kluba z največ lovorikami na Apeninskem polotoku pa se je odločilo, da bo z Buffonom sklenilo nadaljnje sodelovanje do leta 2017, s Chiellinijem pa do leta 2018.

Šestintridesetletni Buffon je član stare dame od leta 2003, 30-letni Chiellini od leta 2005. V tem času je Juventus petkrat osvojil "scudetto", Buffon pa je bil med drugim tudi član zmagovite italijanske reprezentance na svetovnem prvenstvu v Nemčiji leta 2006. Buffon bo po novi pogodbi prejel štiri milijone evrov na sezono, Chiellini pa milijon manj.

"Danes je pomemben dan zame, Juventus, Gigija in Giorgia, saj smo z našim kapetanom in njegovim pomočnikom podaljšali sodelovanje," je med drugim dejal Andrea Agnelli, predsednik slovitega kluba iz Torina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.