Buffon kljub jezi navdušil s to potezo

Foto: Profimedia Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon se je po tekmi izkazal.
Oglej si celoten članek

Eden največjih vratarjev vseh časov Gianluigi Buffon je ob koncu tekme z madridskim Realom dobil rdeči karton zaradi protestov ob dosojeni enajstmetrovki, ki jo je kasneje izkoristil Cristiano Ronaldo in popeljal Špance v polfinale. Štiridestletni čuvaj mreže je bil po tekmi izjemno razočaran, to je bil njegova zadnja priložnost, da osvoji ligo prvakov.

"Le žival lahko v takšnih trenutkih dosodi enajstmetrovko," je bil eden izmed komentarjev, ki jih je Buffon izrekel po tekmi. Izraz ni bil ravno gosposki, a je jezni italijanski veteran, ki si je ravno zaradi svojega vedenja na zelenici in poleg nje pridobil veliko občudovalcev, pokazal svoj pravi obraz.

Med njegovim pogovorom z novinarji je mimo njega krenil Ronaldo, ga pozdravil, Buffon pa mu je čestital za napredovanje. Gesta, ki bi jo v takšnih trenutkih zmogli le redki.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:01 12. April 2018.

    Buffon je pravi športnik,ronaldo je pa pe...in to čisto obični.

  • 10:55 12. April 2018.

    PROFI!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.