Buffon se je končno vrnil

Foto: Žurnal24 Italijani v Stožicah gostujejo 25. marca. (Foto: Reuters)
Po polletnem premoru zaradi poškodbe hrbta se je na nogometno igrišče vrnil italijanski nogometni vratar Gianluigi Buffon. Legendarni Gigi je v torek prvič treniral s svojimi soigralci.
Oglej si celoten članek

Sloviti italijanski nogometni vratar Gianluigi Buffon se je v torek soigralcem torinskega Juventusa prvič po polletnem premoru zaradi poškodbe pridružil na treningu. Buffon se je poškodoval poleti med svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki.

Za Buffona je bila na SP usodna tekma Italije s Paragvajem: potem ko je odigral le prvi polčas, je moral priznati premoč bolečinam v hrbtu. Zaradi težav z ishiadičnim živcem je moral na operacijo, nato ga je čakalo dolgotrajno okrevanje, prejšnji mesec je spet začel trenirati, zdaj pa se je v pripravljalnem kampu v Vinevu prvič v novi sezoni pridružil soigralcem.

Kljub vrnitvi pa 36-letni večkratni dobitnik nagrade za najboljšega vratarja na svetu še nima zagotovljenega mesta med vratnicama: trener Luigi Del Neri namerava tudi na prvi tekmi po praznikih, ko se bo stara dama pomerila s Parmo, vlogo prvega vratarja zaupati Marcu Storariju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.