Burga in Vršič ostajata doma

Foto: Žurnal24
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je iz seznama kandidatov za nastop na SP črtal štiri imena. Doma ostajajo Jan Koprivec, Aleksander Rajčević, Miran Burgič in Dare Vršič.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca je pod Pohorjem zaključila prvi del priprav na svetovno prvenstvo 2010, ki se 11. junija začne v Južnoafriški republiki.

Na pripravah v Mariboru je selektor Matjaž Kek spremljal trideseterico nogometašev, od vseh kandidatov za nastop na črni celini pa v Sloveniji ostajajo štirje – vratar Jan Koprivec, branilec Aleksander Rajčevič, vezist Dare Vršič in napadalec Miran Burgič.

Šestindvajseterica, ki bo v nedeljo odpotovala na glavni del priprav v italijanski Brunico, bo danes ob 19. uri predstavljena na uradni predstavitvi na Brdu pri Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.