Busquets: "Nisem vedel, da lahko le Mourinho govori o vsem"

Foto: EPA
Foto: EPA
Sergio Busquets je na novinarski konferenci zatrdil, da je La Liga najbolj pomembno tekmovanje in da je njegova prihodnost na Camp Nouu. Pokomentiral je tudi napad Mourinha na njegovega soigralca Iniesto in razodel še stanje svoje poškodbe.
Oglej si celoten članek

Španski (in tudi katalonski) reprezentant Sergio Busquets je na novinarski konferenci poudaril, kako pomembno je špansko prvenstvo za Barcelono

"Mislim, da so vsi navijači Barcelone ponosni na našo ekipo in se nadejajo, da kmalu osvojimo naslov prvaka. Navijači Barçe bodo cenili ta naslov in to, kar pomeni. Ta naslov je še bolj pomemben zato, ker smo imeli skozi sezono veliko problemov. Tako Tito kot Abidal se sedaj počutita bolje in to našo srečo še podvoji," je dejal vse boljši vezist Barçe, ki je obenem dejal tudi, da "je njegova bližnja prihodnost na Camp Nouu."

Sergio je nato tudi branil Andrésa Iniesto, ki ga je pred dnevi v enem izmed svojih monologov napadel trener Madrida José Mourinho, ker je Iniesta spregovoril o položaju Ikerja Casillasa. "Nisem vedel, da je Mourinho edini, ki lahko govori o vsem. Andrés je le podal svoje mnenje," je mirno dejal.

Glede Pokala konfederacij še neodločen

Busquets je bil kritičen glede predstav Barcelone v letošnji Ligi prvakov, čeprav ni želel biti preveč črnogled. "Ne tekmujemo le sami s sabo, ni vse odvisno od nas. Seveda bi se lahko odrezali bolje. A da postaneš prvak Evrope, se mora poklopiti veliko stvari, letos se nam ni izšlo. Toda naša ekipa je dobila priznanje in spoštovanje, ki si ga zasluži, zanj smo delali mnogo let," je izpad v polfinalu proti Bayernu pokomentiral Sergio.

Na koncu je pojasnil še stanje glede svoje poškodbe. "Gre za zelo komplicirano poškodbo. Moram iti korak za korakom. Začelo se je konec januarja. Gre za poškodbo aduktorja mišice, ki se je pripetila zaradi preveč odigranih tekem. Glede udeležbe na Pokalu konfederacij se še nisem odločil. Sedaj se počutim precej bolje, odlkar sem začel delati na rehabilitaciji poškodbe," je zaključil pomemben člen igre Blaugrane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.