Busquets pri Barceloni do 2021

Foto: EPA
Foto: EPA
Sergio Busquets, ki bo igral tudi na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji, je po pisanju španskega športnega dnevnika Marca pogodbo z Barcelono podaljšal do 30. junija 2021.
Oglej si celoten članek

Sergio Busquets je imel z Barcelono pogodbo podpisano do leta 2019, zdaj pa jo je podaljšal še za dve leti.

Za aktualnega španskega državnega prvaka, ki je bil najboljši tudi v pokalnem tekmovanju, je igral na 384 uradnih tekmah, prvič pa je za prvo ekipo Barcelone zaigral leta 2008. V tem času je zs Katalonci šestkrat osvojil španski naslov, štirikrat španski kraljevi pokal in španski superpokal ter po trikrat svetovni klubski naslov in evropski superpokal.

Za špansko reprezentanco je 27-letni vezni igralec katalonskega ponosa igral na 83 tekmah, v njenem dresu pa se lahko pohvali z naslovom svetovnega prvaka (2010) in evropskega prvaka (2012).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.