Busquets v Barceloni do leta 2018

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je podaljšala pogodbo z veznim nogometašem Sergiom Busquetsem še za tri leta. Iz kluba so danes sporočili, da Busquetsa pogodba s katalonskim moštvom veže do leta 2018.
Oglej si celoten članek

Odškodnina za igralca je po novem 150 milijonov evrov. Sergio Busquets, čigar oče je v 90. letih branil za Barço, je s klubom že osvojil dva naslova v Ligi prvakov in štiri španske naslove. Številni 25-letnemu nogometašu v prihodnjih letih pripisujejo tudi vlogo kapetana.

Nogometaš igra tudi pomembno vlogo v španski reprezentanci, s katero je še vedno aktualni svetovni in evropski prvak.

Pred kratkim je Barcelona podaljšala pogodbe tudi z Lionelom Messijem, Xavijem in Carlesom Puyolom, naslednja naj bi bila na vrsti Andrés Iniesta in Gerard Piqué.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.