Busquets z odkupno klavzulo v višini 150 milijonov evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Sergio Busquets je podpisal novo pogodbo s katalonskim velikanom.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni velikan Barcelona je podaljšal pogodbo z vezistom Sergiom Busquetsom. Gojenec La Masie se je v zadnjih sezonah ustalil v najboljši enajsterici Blaugrane, postaja pa tudi vse vplivnejši član Furie.

Novih pet let

Petindvajsetletni španski reprezentant bo na Camp Nouu po novem ostal do junija 2018. Vodstvo kluba je v novo pogodbo dodalo tudi odkupno klavzulo, ki znaša 150 milijonov evrov.

Busquets se najbolje znajde v vlogi defenzivnega vezista, povsem dostojno pa je opravljal tudi že naloge osrednjega branilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.