Button in Pérez zakopala bojno sekiro

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkača McLarna – Jenson Button in Sergio Pérez – sta po incidentu na dirki za VN Bahrajna, kjer sta v ogorčenem boju celo trčila s kolesi, zakopala bojno sekiro. Britanski dirkač je na Twitterju sporočil, da sta z Mehičanom razrešila vsa nesoglasja.
Oglej si celoten članek

Trčenje Sergia Péreza (McLaren) in Jensona Buttna (McLaren) na dirki za VN Bahrajna bi se kmalu sprevrglo v podobno obračunavanje, kot smo ga po dirki za VN Malezije lahko spremljali med dirkačema Red Bulla. Kot kaže, je v McLarnu vendarle prevladal razum in ob posredovanju šefa ekipe Martina Whitmarsha, ki se je prav tako pogovoril s Pérezov, jim je znova uspelo vzpostaviti harmonijo.

Pérez je med dirko v Sakhirju, kjer je drugič v letošnji sezoni slavil Sebastian Vettel (Red Bull), s kolesom trčil v moštvenega kolega, Button pa je njegovo vožnjo označil za ''nevarno'' in ''umazano''. Drikača sta zdaj očitno našla skupni jezik. ''Včeraj pomemben pogovor s Checom, ki je pomagal razčistiti situacijo. Še naprej se bova bojevala kot ekipa. Barcelona, prihajamo,'' je na Twitterju zapisal Button.
Foto: EPA jenson button mclaren Incident med obema dirkačema pa je zasenčil slabe rezultate ekipe iz Wokinga, ki si je že v uvodnem delu sezone pridelala ogromen zaostanek za favoriti. Pérez je v Bahrajnu sicer zabeležil najboljši rezultat v zadnjih šestih mesecih – 6. mesto – medtem ko je Button pristal na 10.

V skupnem seštevku konstruktorjev ima McLaren po štirih dirkah že skoraj 90 točk zaostanka za vodilnim Red Bullom. Ekipa je za dirko v Barceloni pripravila nekaj posodobitev, ki bi dirkalnik z oznako MP4-28 morda lahko dvignile iz sivega povprečja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.