Cabaye se vrača v Francijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pariški Saint-Germain je od Newcastla odkupil nogometaša Yohanna Cabayeja, ki je podpisal pogodbo do leta 2017.
Oglej si celoten članek

Dolgo se je govorilo in napovedovalo, danes pa dokončno tudi zgodilo. Francoz Yohan Cabaye se iz angleškega Newcastle Uniteda seli 'domov', saj je podpisal pogodbo s Paris Saint-Gemrainom. Vezist je s pariškim klubom podpisal pogodbo do leta 2017, Newcastle pa je s prodajo zaslužil približno 20 milijonov evrov.

"Prepričali so me z ambicioznim projektom. Kar ne morem dočakati, da se bom lahko pridružil takšni izjemni ekipi, s pomočjo katere bom lahko uresničil svoje cilje tako v Franciji kot v Evropi. Težko je zavrniti klub, kot je PSG, ki ima takšno postavo kot v tem trenutku. Nisem okleval," je dejal Cabaye, ki je v Newcastle prišel leta 2011 iz Lilla za 4,3 milijonov funtov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.