Cabaye v PSG, milijoni v Newcastle

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski vezist Yohan Cabaye se bo za odškodnino v višini 24 milijonov evrov iz Newcastle Uniteda preselil v Paris Saint-Germain.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni klub Newcastle United bo, kot kaže, po prvi košarici le popustil in pariškemu klubu PSG z zaledjem bogatih lastnikov prepustil 28-letnega Yohana Cabaya. Seveda ne zastonj, po poročanju BBC je prestop vreden 20 milijonov funtov (24 milijonov evrov). Prvo ponudbo, 14 milijonov funtov (16,9 milijona evrov), so v nedeljo v Newcastlu zavrnili.

Klub Paris Saint-Germain, ki pri izdatkih za nogometaša bržčas nima veliko omejitev, bo tako le prišel do nove okrepitve. Že danes naj bi Cabaye odpotoval na zdravniški pregled v Pariz.

Cabaye je v Newcastle prišel leta 2011, takrat so zanj Angleži Lillu odšteli 4,3 milijona funtov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.