Çakir: "Nani si je zaslužil rdeči karton"

Foto: EPA
Foto: EPA
Turški sodnik Cüneyt Çakir ne obžaluje, da je Naniju pokazal rdeči karton, zaradi česar je Manchester United z desetimi nogometaši verjetno izgubil tekmo proti Real Madridu in izpadel iz nadaljnjega tekmovanja v Ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

Cüneyt Çakir je bil po tekmi zaradi svoje odločitve v 56. minuti glavni akter dvoboja, ki so ga mnogi poimenovali kar finale pred finalom.

Zaradi rdečega kartona Portugalcu je med drugim tiskovno konferenco izpustil strateg rdečih vragov Sir Alex Ferguson, a so Turka je pri njegovi odločitvi podprla tako Uefa, kot nadzornik sodnikov Pierluigi Collina. Sodnik je prekinil molk in o svoji odločitvi španskemu časniku As povedal: "Počutim se dobro in ne dvomim v svojo odločitev. Nani si je zaslužil rdeči karton."

Çakir je bil zaradi sojenja že v preteklosti večkrat v središču dogajanja. Lani je v polfinalnem srečanju Lige prvakov med Chelseajem in Barcelono z rdečim kartonom iz igrišča poslal Johna Terryja, zaradi grobega starta na Nogometaša kijevskega Dinama Gorana Popova leta 2011 pa je izključil tudi Maria Balotellija.

"Ne počutim se razočaranega, ali žalostnega. Dogodek mi ne skače po mislih. Že v preteklosti sem bil pogosto tarča kritik, ki me nikoli niso potolkle. Vedno si prizadevam svoje delo opraviti korektno, in mislim, da sem na pravi poti," zaključuje Turek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.