Caligiuri le še v enoposteljni sobi

Foto: EPA
Foto: EPA
Z italijanskim nogometašem Danielom Caligiurijem ne želi noben gralec spati v isti sobi. Ponoči namreč preveč govori.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Wolfsburga in italijanski reprezentant Daniel Caligiuri med tekmami v gosteh ne bo več imel družbe v sobi, saj je edini nogometaš Wolfsburga, ki je do sedaj še želel spati v isti sobi z Italijanom, Nizozemec Bas Dost imel "cimra" dovolj.

"Oba sva sedaj v enoposteljni sobi. Velikokrat govorim med spanjem. To mi je že povedala moja partnerka. Bas ni mogel več spati, vedno se je zbudil. Saj ga razumem," je smeje potrdil novico Caligiuri nemškemu portalu Bild.

Dost in Caligiuri niste le soigralca, a sta tudi prijatelja onkraj igrišča. Nekaj časa je Nizozemec še trpel govore soigralca, potem pa je trenerja prosil za svojo sobo. "Še vedno se veliko druživa, a če bi ostala v skupni sobi, ne vem, če bi bila še dolgo prijatelja," se je pošalil Dost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.