Camby bo ponovno raketa

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Marcus Camby se vrača k Houston Rockets.
Oglej si celoten članek

Marcus Camby, leta 2007 najboljši obrambni igralec severnoameriške košarkarske lige NBA, se je kot prost igralec pridružil moštvu Houston Rockets, so sporočili iz tabora teksaške ekipe. Devetintridesetletnik je v sezoni 2011/12 kot član raket na 19 tekmah v povprečju dosegal po 7,1 točke in 9,3 skoka.

Houston je Cambyja julija lani poslal k New York Knicks, za katere je odigral 24 tekem. Kratkohlačniki so ga nato poslali v Toronto, kjer so se mu minuli teden zahvalili, zdaj pa je spet pristal pri raketah.

Camby ima v karieri povprečje 9,5 točke in 9,8 skoka na tekmo, igral pa je že za Toronto Raptors, New York Knicks, Houston Rockets, Denver Nuggets, Portland Trailblazers in Los Angeles Clippers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.