Tako grozljivo, da so igralci umikali poglede

Foto: Print Screen Reakcije, ki povedo vse.
Soigralci pretreseni ob pogledu na deformirano nogo. Pozor, nazorna vsebina!
Oglej si celoten članek

Ne tekmi košarkarske lige NBA med Phoenix Suns in Dallas Mavericks se je hudo poškodoval Isaiah Canaan. Branilec Phoenixa je v zaključku prve četrtine krenil v prodor, ki so ga z osebno napako pod obročem zaustavili košarkarji Dallasa.

NBA LeBron v zadnjih sekundah ustavil Dragićev Miami

Canaanu je ob nerodnem pristanku na parket obrnilo gleženj, prizor pa je bil tako grozljiv, da se je večina prisotnih morala obrniti stran. Soigralec Devin Booker je čez glavo potegnil svoj dres.

Foto: Twitter Isaiah Canaan Klubski zdravnik Tom Carter je košarkarju naravnal gleženj, nato so ga z nosili odpeljali iz dvorane.

"Težko je za navijače in vse, ki tam sedimo, še posebej njegove soigralce. To je njihov prijatelj. Izkoristil sem minuto odmora za hitro molitev, nato smo se osredotočili na nadaljevanje tekme. Nimamo kaj. Zaupamo zdravniškemu osebju, da bodo dobro opravili svoje delo, mi pa bomo nadaljevali s svojim," je povedal trener Jay Triano. Sonca so na koncu slavila s 102:88 in prekinila niz petih zaporednih porazov.

Canaan se je Phoenixu pridružil lanskega decembra. V 18 tekmah je v povprečju prispeval 9,4 točke in 4,2 podaje na srečanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.