Čančar sodeloval pri zmagi nad favoriti sezone

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Klubi v severnoameriški košarkarski ligi NBA igrajo pripravljalne tekme za novo sezono, ki se bo začela 22. oktobra.
Oglej si celoten članek

Pod obročema je zaigral slovenski novinec v najmočnejši klubski košarkarski ligi na svetu Vlatko Čančar. Koprčan je član moštva Denver Nuggets, za katerega je zaigral sedem minut, a brez točkovnega izkupička. Denver je sicer gostoval pri Los Angeles Clippers in zmagal s 111:91.

Ognjeni krst Dončić in Porzingis komentirala drug drugega

Primorec v vrstah zasedbe iz Kolorada je odigral zadnjih sedem minut. S klopi je vskočil namesto soigralca Monteja Morrisa pri visokem vodstvu Denverja s 93:83.

v tem času je poskusil z metom za tri točke, a žoga ni končala v mrežici. Je pa svoji ekipi v obrambi priigral dve ujeti odbiti žogi. V svoji statistiki je imel tudi eno izgubljeno žogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.