Cancellara odpovedal nastop na SP

Foto: EPA
Foto: EPA
Štirikratni svetovni prvak v vožnji na čas Švicar Fabian Cancellara ne bo nastopil na letošnjem svetovnem prvenstvu v ameriškem Richmondu med 20. in 27. septembrom.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletni kolesar ekipe Trek ima v tej sezoni številne zdravstvene težave, nazadnje je zaradi težav s prebavili odstopil v tretji etapi dirke po Španiji.

"Moral sem sprejeti odločitev. Ni mi lahko, a moram odpovedati SP," je na Twitterju zapisal Cancellara. Sezona mu je namreč pobrala veliko telesne moči, poleg nedavne odpovedi Vuelte je marca in julija ob padcih utrpel še lažja zloma, tako da se je zdaj odločil, da raje izpusti SP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.