Cannavaro v primežu finančne policije

Foto: EPA
Foto: EPA
Kapetan italijanske nogometne reprezentance, ki je leta 2006 v Nemčiji osvojila naslov svetovnega prvaka, Fabio Cannavaro se je znašel v policijski preiskavi zaradi suma davčne utaje, je danes sporočila italijanska finančna policija.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu osrednjemu branilcu Fabiu Cannavaru so zasegli premoženje v vrednosti 900.000 evrov zaradi preiskave izposojevalnice luksuznih jaht, ki sta jo nekdanji nogometaš Napolija, Parme, Interja, Juventusa, madridskega Reala in Al Ahlija vodila skupaj z ženo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.