Cannavaro že operiran

Foto: Žurnal24 Fabio Cannavaro je prestal operacijo poškodovanega gležnja.
Kapetan aktualnih svetovnih prvakov Fabio Cannavaro, ki se je poškodoval tik pred evropskim prvenstvom, je že prestal operacijo gležnja. Borbeni Italijan bo svoje soigralce bodril s tribun.
Oglej si celoten članek

Kapetan italijanske nogometne reprezentance Fabio Cannavaro, ki je zaradi poškodbe tik pred začetkom evropskega prvenstva v Avstriji in Švici ostal brez nastopa na največjem letošnjem nogometnem tekmovanju, je na Dunaju uspešno prestal operacijo vezi levega gležnja in bo lahko že danes zapustil bolnišnico. Cannavara so operirali v zasebni kliniki na Dunaju, poseg pa sta opravila vodja zdravniške službe na EP Christian Gäbler in Andrea Ferretti. Po takšni poškodbi in operaciji bo moral nogometaš počivati dva meseca. Cannavaro se bo lahko že danes vrnil v tabor italijanske reprezentance v Badnu. Nastop na prvenstvu je zanj sicer že končan, a je nogometaš izrazil željo, da bi ostal s soigralci.

Do poškodbe, ki bo za svetovne prvake iz leta 2006 pomenila precejšen udarec v obrambi, je prišlo na ponedeljkovem treningu, ko se je Cannavaro zapletel v dvoboj z Giorgiem Chiellinijem. Sprva ni kazalo, da gre za kaj hujšega, a je poznejši pregled pokazal, da so poškodovane vezi in da bo potrebna operacija. Namesto Canavarra je selektor azzurov Roberto Donadoni v izbrano vrsto naknadno vpoklical Alessandra Gamberinija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.