Cantona se je zapletel z zakonom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji francoski nogometaš Eric Cantona se je po pretepu v Londonu znašel v primežu policije.
Oglej si celoten članek

Legendarni francoski nogometaš in nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda Eric Cantona se je znašel v težavah. V Londonu so 47-letnika aretirali zaradi fizičnega napada. Za zdaj ni znano, zakaj je Cantona udaril neimenovanega moža, ki je sicer zavrnil zdravniško pomoč, poročajo britanski mediji. Policija je potrdila, da je do incidenta prišlo, ni pa razkrila, ali je bil vanj res vpleten Cantona.

Ta je pet let nosil dres Uniteda in osvojil štiri naslove angleškega prvaka in dva pokalna. V Manchestru je bil zelo priljubljen in si ustvaril status ikone kluba. Leta 2001 so ga navijači izbrali za najboljšega igralca stoletja. Cantona je igral še za Leeds United, Auxerre, Marseille, Bordeaux in Montpellier.

Po koncu kariere se je posvetil igralstvu, bil pa je tudi trener francoske reprezentance nogometa na pesku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.