Canucks so se izognili kazenskim strelom

Foto: Profimedias vancouver canucks
V severnoameriški hokejski ligi NHL so odigrali tri tekme.
Oglej si celoten članek

Ekipa Arizona Coyotes je niz zmag podaljšala na pet. Junak tekme v Glendalu je bil Michael Grabner, ki je zadel v drugi minuti podaljška za zmago s 4:3 proti Carolina Hurricanes.

Podaljšek je odločil tudi tekmo v olimpijskem Vancouvru, kjer so navijači lahko spremljali kar 13 zadetkov. Na koncu so bili boljši hokejisti domače ekipe Canucks, ki so goste iz Kolorada Avalanche ugnali s 7:6 za še tretjo zaporedno zmago.

Odločilni zadetek je prispeval Derek Poulliot, ki je zabil 22 sekund pred koncem podaljška ter tako preprečil, da bi o zmagovalcu obračuna odločali kazenski streli. Pri domačih se je izkazal Elias Petterson s petimi točkami, tremi podajama in dvema goloma.

Hokejisti Florida Panthers in Winnipeg Jets so tekmo odigrali v gosteh tostran Atlantika v finski prestolnici Helsinkih. V vlogi gostujočega moštva so bili hokejisti Panthers, ki so domače Jets odpravili s 4:2.

Obračun je bil del tako imenovane svetovne serije NHL. Petindvajsetič so hokejisti NHL v rednem delu sezon tekmo odigrali na stari celini, sedmič na Finskem.

Liga NHL, izidi:

Winnipeg Jets - Florida Panthers 2:4
Vancouver Canucks - Colorado Avalanche 7:6 (podaljšek)
Arizona Coyotes - Carolina Hurricanes 4:3 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.