Capella ne bo na sinovi poroki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Selektor angleške nogometne reprezentance Fabio Capello se zaradi sobotne prijateljske tekme s Španijo na Wembleyju ne bo mogel udeležiti poroke svojega sina Pierfilippa, ki se poroči isti dan.
Oglej si celoten članek

Tekma je bila sprva načrtovana za petek, a so jo na zahtevo Barcelone, ki danes igra tekmo španskega pokala, prestavili za en dan.

"On je nogometni trener, to je njegova služba. Na to sem se navadil že v otroštvu in to enostavno moram sprejeti. Ne vidim nobenih težav, čeprav ga ne bo z nami. Zabavali se bomo, ko bo on na klopi angleške reprezentance, po tekmi pa se nam bo poskušal čim prej pridružiti," je dejal Pierfilippo Capelo, najmlajši sin angleškega selektorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.