Capello blizu Interjevi klopi

Foto: Žurnal24 Fabiu Capellu se očitno obeta dodatno delo. (Foto: Reuters)
Po odhodu Joseja Mourinha v Real Madrid predsednik Interja Massimo Moratti mrzlično išče novega trenerja. Med imeni, ki krožijo v javnosti, je tudi selektor angleške nogometne reprezentance Fabio Capello.
Oglej si celoten članek

Da vest ni povsem iz trte izvita, govori podatek, da se je Fabio Capello že najavil pri Davidu Richardsu, novemu predsedniku angleške zveze. Skupaj naj bi preučila možnosti nadaljnjega sodelovanja, saj ima Capello z angleško nogometno zvezo pogodbo do konca evropskega prvenstva 2012. Anglija bo na bližajočem se svetovnem prvenstvu v JAR igrala v skupini C, skupaj z ZDA, Alžirijo in Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.