Capello uradno na čelu Rusije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji selektor angleške izbrane vrste ter trener italijanskega Milana, Rome in Juventusa Fabio Capello je danes podpisal pogodbo z rusko zvezo.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni strokovnjak Fabio Capello se je z vodilnimi možmi ruske nogometne zveze dogovoril za dvoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja do leta 2016. Šestinšestdesetletni strokovnjak z Apeninskega polotoka je na selektorskem mestu zamenjal Nizozemca Dicka Advocaata, Capello pa naj bi na leto zaslužil deset milijonov evrov.

Ognjeni krst bo doživel na prijateljski tekmi s Slonokoščeno obalo, ki bo 15. avgusta v Moskvi, njegov primaren cilj pa bo, da Rusijo popelje na svetovno prvenstvo v Braziliji leta 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.