Capello Walcotta pustil doma

Foto: Žurnal24 Theo Walcott bo SP spremljal iz domačega naslanjača. (Foto: Reuters)
Angleški selektor, Italijan Fabio Capello, se je presenetljivo odločil, da na svetovno prvenstvo ne bo vzel odličnega krilnega igralca Arsenala Thea Walcotta.
Oglej si celoten članek

Angleški selektor Fabio Capello v nogometno reprezentanco za svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki ni uvrstil krilnega igralca Thea Walcotta (Arsenal), ki je igral pomembno vlogo v kvalifikacijah. Prednost sta dobila Shaun Wright-Phillips (Manchester City) in Aaron Lennon (Tottenham).

Walcott je zabil tri gole za pomembno kvalifikacijsko zmago s 4:1 proti Hrvaški septembra 2008, ko je že kazalo, da je trdno zasidran v prvi angleški enajsterici. V lanski sezoni pa je zaradi poškodb v Arsenalu odigral le 15 tekem.

Reprezentanca Anglije za SP:


Vratarji: Joe Hart (Birmingham), David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham)

Obrambni igralci: Jamie Carragher (Liverpool), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Ledley King (Tottenham), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham), Stephen Warnock (Blackburn)

Vezni igralci: Gareth Barry (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), James Milner (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Manchester City)

Napadalci: Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United) .

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.