Capirossi se bo poslovil

Foto: EPA
Foto: EPA
Loris Capirossi je sporočil, da se bo po koncu letošnje sezone razreda MotoGP poslovil od motociklizma. Danes 38-letni veteran je zbral kar 324 nastopov v najelitnejšem motociklističnem razredu.
Oglej si celoten članek

Italijanski motociklistični veteran 38-letni Loris Capirossi je na novinarski konferenci pred veliko nagrado San Marina v Misanu sporočil, da bo po koncu sezone končal tekmovalno kariero.

Italijan je v svoji 22-letni karieri osvojil dva naslova prvaka v razredu do 125 ccm, leta 1998 pa je bil najboljši tudi v 250-kubičnem razredu, ko je za seboj pustil tudi rojaka Valentina Rossija. V razredu MotoGP je nastopal za Hondo in Ducati ter z njima slavil zmage na devetih dirkah. Do danes je zbral kar 324 nastopov v najelitnejšem motociklističnem razredu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.