Preobrat v Madridu, podpisana nova pogodba

Foto: Epa Carlo Ancelotti na novinarski konferenci.
Foto: Epa Carlo Ancelotti na novinarski konferenci.
Izkušeni trener je sprejel odločitev glede svoje prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Trener Carlo Ancelotti bo nogometaše madridskega Reala vodil vsaj do junija 2026. V klubu so danes potrdili, da je trener podaljšal svojo pogodbo, poročajo agencije.

Medji so v zadnjem času namigovali, da bo 64-letni Italijan prevzel brazilsko reprezentanco, a se je strokovnjak odločil za podaljšanje pogodbe z velikanom z Iberskega polotoka.

Ancelotti Real vodi od junija 2021, pred tem pa je bil v klubu tudi med leti 2013 in 2015. S klubom je Italijan leta 2014 in 2022 osvojil Ligo prvakov, leta 2022 tudi španski naslov, leta 2013 in 2023 pa kraljevi pokal. V bogati karieri je Ancelotti vodil tudi JuventusAC Milan, francoski PSG. Chelsea in Bayern München.

Foto: Epa Carlo Ancelotti Real Madrid trening

V nadaljevanju evropske sezone bodo Italijana podrobno spremljali tudi slovenski ljubitelji nogometa, saj Real spomladi v osmini finala Lige prvakov čaka obračun z Leipzigom ter slovenskima nogometašema Benjaminom Šeškom in Kevinom Kamplom.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.