Carlo blokiral di Marío: Ne moreš oditi

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko so se v javnosti pojavile govorice, da je Ángel di María pred prestopom v AS Monaco, se je oglasil trener Reala Carlo Ancelotti in zatrdil, da odhod Argentinca ne pride v poštev.
Oglej si celoten članek

Ángel di María, krilni nogometaš Real Madrida, naj bi bil nezadovoljen z minutažo, ki mu jo po prihodu Garetha Bala namenja Carlo Ancelotti, zato naj bi svoje delodajalce spodbujal, naj se dogovorijo za prestop v AS Monaco. Španski spletni portal Marca.com je poročal, da naj bi se Real in francoski prvoligaš dogovorila za odškodnino v višini 35 milijonov evrov, navedbe pa je zanikal Ancelotti, ki pravi, da o tem ne ve prav nič.

''Di María se o tem z mano ali s klubom ni pogovarjal. Meni se zdi, da je sproščen in srečen. Če ima kakršnekoli težave, so vrata moje pisarne vedno odprta. Kakorkoli, zdaj ni primeren trenutek za to. O tem se bomo pogovarjali poleti,'' je dejal Ancelotti in s tem Argentincu sporočil, da selitev v zimskem prestopnem roku ne pride v poštev. ''Di María je zelo pomemben nogometaš za to ekipo in s taktičnega vidika je njegov odhod v tem trenutku nemogoč,'' je dodal italijanski strateg, ki ga nocoj čaka zadnji krog Lige prvakov v gosteh pri FC Københavnu.

Ancelotti ni želel primerjati forme Reala in Barcelone, čeprav sta se morala oba španska velikana v zadnjih tednih znajti brez prvih zvezdnikov ekipe. Katalonci so ob odsotnosti Lionela Messija utrpeli dva nepričakovana poraza, medtem ko so galaktiki svojo nalogo opravili z odliko tudi brez Cristiana Ronalda. ''Odsotnost Ronalda nas je motivirala, zato smo igrali tako dobro,'' je povedal Ancelotti in dodal, da se nadeja novega dogovora s Xabijem Alonsom. ''S predsednikom sva na isti strani. Sem optimističen, vendar bo treba počakati na njegovo odločitev.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.