''Čarovnik'' čaral tudi na tekmi s Španijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski reprezentant Ricardinho je na četrtfinalnem obračunu s Španijo poskrbel za novo izjemno potezo na evropskem prvenstvu v futsalu.
Oglej si celoten članek

Portugalska je morala v četrtfinalu EP v dvoranskem nogometu priznati premoč Španiji (2:6), ki si je priigrala uvrstitev v polfinale. 

Z novo mojstrovino je postregel Ricardinho, ki je navdušil že na zadnji tekmi skupinskega dela. Njegov zadetek na obračunu s Srbijo je bil tako izjemen, da je domači selektor Aca Kovačević nogometaša označil za ''čarovnika''.

Ricardinho je bil znova na delu na tekmi s Španijo, na kateri je navdušil z domiselnim preigravanjem in natančnim ter močnim strelom v zgornji desni kot.

Poleg Španije si je uvrstitev v polfinale priigrala tudi srbska reprezentanca, ki si je vstopnico med najboljše štiri ekipe zagotovila 0,3 sekunde pred koncem tekme.

Mož odločitve je bil Miloš Šimić, ki je v zadnji sekundi srečanja zadel za 2:1 in poskrbel za delirij več kot 11.000 glave množice v beograjski areni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.