Čarovnik! Golfistu uspel udarec, kakršnega še ni bilo

Foto: AFP
Foto: AFP
Nekdanjemu prvemu igralcu sveta je uspel spektakularen zadetek z enim udarcem.
Oglej si celoten članek

Španski golfist Jon Rahm, nekdanja številka ena svetovnega golfa, je na treningu pred začetkom turnirja The Masters, enega izmed štirih najprestižnejših tekmovanj v golfu na svetu, kar dvakrat zadel t.i. "hole in one" oziroma je žogico v luknjo poslal z enim samim udarcem. Zares spektakularen je bil njegov drugi zadetek, ki ga je dosegel na svoj 26. rojstni dan.

Rahm je udarec izvedel prek ribnika, po katerem je žogica na vodni gladini poplesavala kot "žabica". Po pristanku na drugi strani se je v popolnem loku odkotalila po pobočju naravnost v luknjo.

"Dva zadetka v eni potezi v dveh dneh - vse najboljše zame," je na twitterju zapisal trenutno drugi igralec sveta.

Ljubitelji golfa so bili nad posnetkom navdušeni: "To je najboljši udarec v zgodovini kateregakoli športa," je zapisal nek uporabnik. "To ni realno," je dodal drugi.

Golfisti se bodo na 84. izvedbi turnirja Masters merili od 12. do 15. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.