Carvajal na počitek zaradi srca

Foto: epa
Foto: epa
Bočni nogometaš aktualnih evropskih in španskih prvakov se sooča z resnimi zdravstvenimi težavami.
Oglej si celoten članek

Dani Carvajal, branilec španskega nogometnega velikana Real Madrida mora na prisilni počitek zaradi virusa, ki lahko povzroči težave s srcem, če se ga ne zdravi ustrezno. Koliko časa bo Carvajal odsoten z igrišč, je odvisno od tega, kako se bo njegovo telo odzvalo na popoln počitek in zdravljenje.

"Pri Carvajalu so odkrili virusno infekcijo osrčnika," so potrdili pri Real Madridu. Osrčnik oziroma perikardij je mrena v obliki vreče, ki obdaja srce in ga varuje pred mehanskimi poškodbami in infekcijami. Običajno zdravljenje virusnega perikarditisa traja nekaj tednov.

Carvajal je edini nogometaš kraljevega kluba, ki je za Real v celoti odigral vse tekme te sezone.

Zvezda večera Deklica s to potezo zasenčila Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.