CAS ni ugodil želji Kopra

Foto: FC Koper/Facebook fc koper prva liga facebook
Zdaj že nekdanjemu prvoligašu ni uspelo s pritožbo na Mednarodnem šprtnem razsodišču.
Oglej si celoten članek

NZS je danes prejela sklep mednarodnega športnega razsodišča v Lozani (Cas), s katerim je razsodišče zavrglo predlog za izdajo začasne odredbe na predlog FC Koper, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

S predlogom za izdajo začasne odredbe je FC Koper zahteval zadržanje odločitve drugostopenjske licenčne komisije, ki je pritožbo FC Koper na sklep komisije za licenciranje nogometnih klubov zavrnila.

FC Koper je na okrajno sodišče v Kranju vložil predlog za izdajo začasne odredbe, s katero je zahteval takojšnjo uvrstitev FC Kopra v 1. SNL v sezoni 2017/2018. Sodišče je v četrtek s sklepom zavrglo predlog FC Koper, so še sporočili iz NZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.