Casillas: Čas je za maščevanje Barçi

Foto: EPA
Foto: EPA
V četrtek nas na Camp Nou čaka letošnji prvi El Clasico. Real Madrid in Barcelona se bosta že skoraj po tradiciji za uvod v sezono udarila v španskem superpokalu.
Oglej si celoten članek

Prvo tekmo bo v četrtek gostil kultni Camp Nou, povratni obračun pa bo odigran na Santiago Bernabéu. V lanski izvedbi španskega superpokala je Barcelona slavila s skupnim izidom 5:4. Kapetan in eden največjih zvezdnikov Reala Iker Casillas je odločen, da bo letos zgodba drugačna.

Sodeč po prvih tekmah v španskem prvenstvu, so v boljši formi Katalonci, ki so s kar 5:1 odpravili Real Sociedad, medtem ko je Real "le" remiziral proti Valencii (1:1). "Zdaj se bomo osredotočili na španski superpokal. Kot v lanski sezoni se bomo še enkrat več srečali z Barcelono," je sprva dejal odlični vratar, ki ni bil najbolj zadovoljen z začetkom prvenstva: "Zaradi vseh priložnosti, ki smo si jih ustvarili, bi si zaslužili veliko več. V drugem polčasu smo se velikokrat znašli v kazenskem prostoru in imeli veliko priložnosti za zadetek."

Čeprav superpokal nima posebne teže, si tako pri Realu kot Barceloni sezono želijo začeti z lovoriko. Zmaga proti gorečim rivalom pač vedno veliko pomeni. "Pričakujem lepo in vznemirljivo srečanje, v kateri se bosta pomerili ekipi, ki igrata napadalno in se trudita zadeti čim več zadetkov. Na Camp Nou odhajamo z mislijo na zmago," je napovedal Casillas in skozi vrstice namignil, da je čas, da se po prvenstveni lovoriki v špansko prestolnico vrne tudi zmaga v superpokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.