Casillas izgubljal živce na tribuni

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vratar Reala Iker Casillas je moral kvalifikacijsko tekmo med Španijo in Francijo spremljati s tribun, saj ga je v golu ''nadomeščal'' Victor Valdés. Španski vratar se je dobro vživel v vlogo navijača in na tribuni glasno protestiral nad sodniškimi odločitvami.
Oglej si celoten članek

Španska reprezentanca je v šestem kolu kvalifikacij za SP 2014 premagala Francijo (1:0) in galske peteline izrinila s prvega mesta skupine I. Edini zadetek na tekmi je dosegel Pedro, ki je že v prvem polčasu neuspešno zahteval enajstmetrovko. V 31. minuti ga je v kazenskem prostoru podrl Hugo Lloris, sodniška piščalka pa je ostala nema. Odločitev delilca pravice je razjezila Ikerja Casillasa, ki je na tribuni glasno protestiral, v 58. minuti pa se je kot pravi navijač razveselil zmagovitega zadetka.
Foto: EPA Pedro Alonso Francija Španija kvalifikacije za SP 2014 Pedro je po tekmi povedal, da si napake proti Franciji niso smeli privoščiti. ''Pomembno je bilo zmagati. Uspelo nam je in presrečen sem. Vesel sem, ker si nocoj nismo smeli privoščiti spodrsljaja,'' je po tekmi povedal Španec, ki ga je Vicente Del Bosque nekaj trenutkov prej želel poklicati z igrišča.

''Tega nisem vedel. Predložek je bil popoln in gol je bil ključnega pomena za zmago,'' je dejal 25-letnik in dodal, da bi si Španija zaslužila sporno enajstmetrovko. ''Kar se mene tiče, je bil 'penal'. Poskušal sem ga preigrati, vendar je prišlo do stika in zrušil me je po tleh,'' je zaključil Pedro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.