Casillas: "Naj ima Barça 25 točk naskoka, če mi dobimo Ligo prvakov"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vratar madridskega Reala Iker Casillas si je kot prioriteto v tej sezoni postavil osvojitev Lige prvakov, tudi če bi to pomenilo, da bodo španski prvaki v domačem prvenstvu končali 25 točk za Barcelono. Aitor Karanka ne deli njegovega mišljenja.
Oglej si celoten članek

"Če me postavite pred to dilemo, nimam dvomov. Če bi mi sedaj dejali, da bomo v prvenstvu končali 25 točk za Barcelono, to sicer ne bi bilo dobro, saj so domača tekmovanja zelo pomembna. A če bi mi ob tem osvojili svoj deseti evropski naslov (La Decima), potem to takoj podpišem," je dejal vratar Madrida Iker Casillas.

Z njegovim mnenjem pa se ne strinja pomočnik trenerja Joseja Mourinha, Aitor Karanka. "Ne razmišljamo tako kot Casillas. Strokovni štab se že sedaj počuti neprijetno in nočemo, da se razlika še poveča. V tem klubu se borimo za vsak naslov in še se bomo ukvarjali s tem, kako uloviti Barcelono."

Madrid se trenutno pripravlja na sredino pokalno gostovanje pri Celti iz Viga v osmini finala španskega kraljevega pokala. Karanka je še enkrat opozoril na dejstvo, da je pomembna vsaka tekma, ko enkrat nastopaš za Madrid. "Če je prioriteta pokal ali liga? V tem klubu so pomembne vse tekme in vse lovorike. Pokalno srečanje je ravno toliko pomembno, kot vse ostale tekme," je še dodal nekdanji branilec Athletica iz Bilbaa.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.