Casillas novi rekorder po številu zmag

Foto: EPA
Foto: EPA
Vratar španske nogometne reprezentance Iker Casillas je novi rekorder po številu zmag na reprezentančnih tekmah. Svojega 95. uspeha se je veselil pri zmagi Španije v prijateljski tekmi proti Južni Koreji (4:1), pri kateri sicer ni imel običajnega deleža, saj je v igro vstopil v 82. minuti, ko je zamenjal Pepeja Reino.
Oglej si celoten članek

Vratar Reala je bil doslej izenačen s francosko legendo Liliano Thuramom in egiptovskim veteranom Ahmedom Hassanom. Slednji bo imel v petek priložnost, da se spet izenači na prvem mestu, saj se bo Egipt v prijateljski tekmi pomeril z Mozambikom.

Casillas je med vsemi tremi najboljši pri odstotkih uspešnosti, saj je 95 zmag dosegel v 130 nastopih, Francoz jih je 94 dosegel v 142, Egipčan pa v 184 nastopih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.