Casillas po četrt stoletja zapušča Real

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid se je s Portom dogovoril za prestop Ikerja Casillasa, ki se bo petek poslovil od navijačev na Santiago Bernabéuu.
Oglej si celoten članek

Po večtedenskih špekulacijah so končana ugibanja o prihodnosti španskega reprezentanta Ikerja Casillasa, ki po 25 letih zapušča madridski Real. Legendarni čuvaj mreže se bo od navijačev poslovil v petek, ko bo na stadionu kraljevega kluba potekala poslovilna slovesnost.

''Nočemo, da bi bilo to slovo, temveč 'kmalu se vidimo', saj bodo Casillasu vedno odprta vrata pri Real Madridu,'' je za španski dnevnik Marca povedal predstavnik kluba. Ikerju naj bi se na uradni slovesnosti pridružili predsednik Florentino Pérez, družina in najverjetneje tudi soigralci.

25 let Ikerja Casillasa:



Casillas, ki je letos dopolnil 34 let, bo kariero nadaljeval v Portu. Uradno potrditev lahko pričakujemo v prihajajočih urah, poroča Marca. Španski vratar je v zadnjih dneh ena od najbolj priljubljenih tem na družabnih omrežjih, pogajanja med Portom in Realom pa so pristala na naslovnicah portugalskih medijev, ki težko pričakujejo prihod legendarnega čuvaja mreže.

Odločitev 34-letnega veterana je dokaj smiselna, saj je od Madrida do Porta le 40 minut vožnje z letalom, obenem pa mu portugalski klub obljublja minutažo v Ligi prvakov.

Najboljše obrambe (2002 - 2014)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.