Casillas se vrača v prvo postavo Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Carlo Ancelotti je potrdil, da bo torkovo tekmo Lige prvakov proti Galatasarayu začel Iker Casillas.
Oglej si celoten članek

Legendarni vratar madridskega Reala v tej sezoni še ni branil na službeni tekmi, pred dnevi pa je italijasnki trener Carlo Ancelotti dejal, da bo v prvenstvu branil Diego López, v španskem pokalu in Ligi prvakov pa Iker Casillas.

"Diego je branil res dobro, toda odločil sem se za Ikerja," je 54-letni strateg dejal za Marco. V nadaljevanju je pohvalil tudi prispevek Garetha Bala na gostovanju pri Villarrealu, kjer je Valižan na svojem debiju zabil ob remiju (2:2). "Bale je sedaj zelo srečen. Igral je dobro, na igrišču je pokazal pravi odnos."

"Ni bila najslabša"

Villarreal, za katerega Bojan Jokić ni igral zaradi poškodbe, je imel kar nekaj priložnosti, da bi iztržil tudi poln izkupiček, vendar se je večkrat izkazal čuvaj mreže Diego López.

"Mislim, da to ni bila naša najslabša tekma v tej sezoni. Bilo pa je očitno, da sta ekipi igrali v dveh različnih ritmih. To je po reprezentančnem premoru pričakovano," je zaključil Ancelotti.

Real bo v uvodnem kolu Lige prvakov gostoval pri carigrajskem Galatasarayu, srečanje je v torek na sporedu ob standardni uri (20.45). Španci so Turke v pretekli sezoni izločili v četrtfinalu tega tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.