Casillas želi k Portu

Foto: EPA
Foto: EPA
Izkušeni vratar je na izhodnih vratih Real Madrida, svojo športno pot pa naj bi nadaljeval na Portugalskem.
Oglej si celoten članek

Carlo Cutropia, agent Ikerja Casillasa, je razkril, da si želi dolgoletni član španskega velikana kariero nadaljevati v Portu. Prihodnost španskega reprezentanta je zaradi Realovih ambicij po vratarju Manchester Uniteda Davidu de Gei že nekaj časa pod vprašajem, veliko konkurenco pa mu predstavlja tudi Keylor Navas, ki se prav tako poteguje za status prvega čuvaja mreže.

Casillas naj bi bil pripravljen zapustiti Santiago Bernabéuu, upa pa, da bo Real pristal na dogovor s Portom.''Casillas je precej navdušen ob priložnost, da bi se pridružil Portu. Upamo, da mu bo Real dovolil, da gre naprej in mu omogočil lahek izhod,'' je povedal nogometašev agent.

Španski vratar je v dresu kraljevega kluba nastopil na več kot 700 tekmah, odkar se je v sezoni 1999/2000 prebil v prvo ekipo. Z Realom je osvojil pet ligaških naslovov, dva Copa del Rey, štiri superpokale, tri Lige prvakov, dva Uefina superpokala, klubsko svetovno prvenstvo in medcelinski pokal. Njegova pogodba z Madridom poteče poleti 2017.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.