Casillas: "Želim se upokojiti v Madridu"

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski reprezentančni vratar Iker Casillas je neomajno zvest španskemu nogometnemu klubu iz prestolnice. Njegova največja želja je, da bi tekmovalno kariero tudi končal v belem dresu Reala iz Madrida.
Oglej si celoten članek

Čeprav je najboljšega vratarja na svetu kontroverzni portugalski trenerski strateg José Mourinho na zadnjih tekmah degradiral na mesto rezervnega vratarja, Iker Casillas ni niti najmanj izgubil vere v kraljevi klub iz Madrida in ne razmišlja o menjavi sredine.

"Gre za poseben klub. Sem Madridčan in igram za najboljši klub na svetu ter želim v njem končati nogometno kariero," je 31-letni čuvaj mreže dejal v pogovoru za uradno stran Reala.

Portugalčeva poteza, ko je mesto pred vrati zaupal Antoniu Adánu, za navijače galaktikov vratarskega svetnika "svetega Ikerja" pa poslal na rezervno klop, je povzročila veliko vznemirjenje v Madridu.

"Seveda me veseli, da me navijači še niso pozabili in me niso tudi oni postavili na stranski tir. Ta podpora mi zelo veliko pomeni. Treniram in verjamem v skorajšnjo vnovično vrnitev na igrišče," je dejal Casillas, ki se ni spuščal v razloge, zakaj ga je trener postavil na klop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.