Čater rešil slovensko čast

Foto: Profimedia Martin Čater.
Martin Čater.
Alpski smučarji so opravili z drugim treningom pred sobotnim smukom.
Oglej si celoten članek

Na drugem treningu pred sobotno prvo tekmo svetovnega pokala za alpske smučarje v smuku v kanadskem Lake Louisu je najhitrejši čas postavil Švicar Beat Feuz. Drugo mesto je na treningu zasedel Italijan Dominik Paris (+1,17), tretje Avstrijec Johannes Kröll (+1,32).

Lake Louise Pet Slovencev preizkusilo strmino

Martin Čater je bil tako kot na prvem treningu najboljši Slovenec, postavil je 11. čas, za Feuzem je zaostal 2,23 sekunde. Klemen Kosi je zasedel 58. mesto (+4,76), Miha Hrobat 62. (+5,12), Boštjan Kline 73. (+5,99), Tilen Debelak pa 74. (+6,00).

Danes bo v Lake Louisu še tretji trening, v soboto smučarje čaka smuk, v nedeljo superveleslalom. Na obeh preizkušnjah bodo slovenske barve branili Čater, Kline, Kosi in Hrobat.

Poškodba Smučarski as že zaključil s sezono

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.