Cates udaril nazaj

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Cates, ki je v zadnjih tednih izgubil več kot 300 tisoč ameriških dolarjev, je včeraj služil na račun igralcev "rumprammer" ter "gavz101" na mizah 500$/1,000$ Cap Pot Limit Omaha.
Oglej si celoten članek

V triurni seansi je Cates odigral 1.757 iger, v katerih je popolnoma nadigral oba nasprotnika, in tako dokazal, da je en izmed najboljših spletnih igralcev pokra na svetu.

Poleg tega je Cates odigral tudi par iger na strani PokerStars, kjer je na svoj račun dodal 30 tisoč ameriških dolarjev. Cates tam igra pod imenom w00ki3z.

Cates je letos na strani Full Tilt Poker v minusu za okrog 86. tisoč ameriških dolarjev, kar pa se zna že ta vikend popraviti, saj se pričakuje, da bo nadaljeval s takšno igro, kot jo je pokazal sinoči.

Jungleman12 pa ni bil edini, ki je bil sinoči dejaven. Ilari "Ziigmund" Sahamies se je pojavil na PokerStars pod imenom Ilari FIN.

To je bilo tudi za pričakovati, saj je Sahamies imel izredno slabo leto 2010. Ker pa mu tudi letos ne kaže dosti bolje, je kar logično, da poskuša stvari malo zamenjati.

Očitno je taktika zaenkrat uspešna, saj je finski profesionalec uspel prislužiti 47 tisoč ameriških dolarjev proti Danu Catesu in Mitchu “LooneyGerbil” Carlu.

Na spletu pa se je včeraj pojavil tudi Phil Ivey, ki ima letos presenetljivo minus, in sicer 189 tisoč ameriških dolarjev.

Viktor "Isildur1" Blom je igral maratonski dvoboj proti Scottu "urnotindangr" Palmerju, kjer je na koncu v skoraj  tri tisoč igrah izgubil 39 tisoč ameriških dolarjev, zato se je odločil, da ima dovolj, in šel spat.

Največji zmagovalci večera so bili Matt Hawrilenko (+$228.000), Sauce1234 (+$187.000) ter Gus Hansen (+$135.000). Največji minus pa so zabeležili "rumprammer" (-$223.000), "harrington25" (-$213.000) in David Benefield (-$179.000).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.