Cavani odvihral mimo Blanca

Foto: EPA
Foto: EPA
Urugvajski napadalec Edinson Cavani je bil na tekmi proti Marseilliu jezen na trenerja Laurenta Blanca, ki ga je v 59. minuti potegnil na klop.
Oglej si celoten članek

Paris Saint-Germain je v 31. kolu najmočnejše francoske nogometne lige premagal Marseile (3:2) in z 62 točkami zaseda prvo mesto na lestvici Ligue 1.

Na obračunu se je nadaljeval strelski post Edinson Cavanija, ki ni zadel že 13 ligaških tekem, skupno pa je v letošnji sezoni dosegel le osem zadetkov. Urugvajec tudi tokrat ni bil razpoložen, zato ga je Laurent Blanc v 59. minuti zamenjal z Ezequielom Lavezzijem.

Nekdanji napadalec Napolija se z odločitvijo ni strinjal, o čemer priča tudi njegova reakcija od odhodu z zelenice. Blanc mu je želel najverjetneje pojasniti svojo odločitev, Cavani pa je vidno užaljen odkorakal stran od francoskega stratega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.