Cazorla: Zidane je boljši od Ronalda in Messija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ena od najpomembnejših okrepitev Arsenala v letošnjem prestopnem roku, Santi Cazorla, je za španske medije izjavil, da je legendarni Zinedine Zidane v primerjavi s Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem še vedno razred zase.
Oglej si celoten članek

Podobnih ocen v svetu nogometa ne manjka. Vsake oči imajo pač svojega "malarja", pravi star ljudski rek; tako je tudi v tem primeru. Eni imajo raje Peléja, drugi Diega Armanda Maradono, spet tretji prisegajo na Cristiana Ronalda ali Lionela Messija. No, Santi Cazorla pa je navdušen nad francoskim umetnikom Zinedinom Zidanom.

"V svojem življenju imate vedno nekaj različnih igralcev, ki jih cenite in za katere menite, da so najboljši. Ko sem bil še otrok, sem zaradi svojega očeta zelo cenil Michaela Laudrupa. Ko pa sem odrasel, sem za najboljšega imel Zidana. Francoz je najboljši in najelegantnejši nogometaš, proti kateremu sem kdajkoli igral. Neverjeten je. V primerjavi z Messijem in Ronaldom je zame Zidan še vedno številka ena," je za španske medije izjavil Cazorla, ki se je v letošnjem prestopnem roku iz Malage preselil k Arsenalu.

"Ko je bil v mlajših letih, se je zdelo, da bo zaradi svoje višine neroden. S časom pa smo vsi ugotovili, kako nadarjen je in spreten z žogo. Užival sem, ko sem ga gledal. Z velikim zadovoljstvom sem gledal njegove igre. Pri njem bi izpostavil vse, ni imel slabe točke. Imel je vse, kar je potrebno, da je najboljši nogometaš sveta," je še dodal Santi Cazorla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.