Če bi pogled ubijal, bi moral Čančar v zapor

Foto: Print Screen čančar Foto: Print Screen
Slovenski košarkar se med poletnimi pripravami mudi v Denverju.
Oglej si celoten članek

Vlatko Čančar je sredi priprav za drugi nastop v poletni NBA ligi. 22-letnega slovenskega reprezentanca je leta 2017 kot 49. na naboru izbralo moštvo Denver Nuggets, za katero je nato odigral nekaj tekem v Las Vegasu.

Čančar je trenutno sicer član španske ekipe CB Miraflores, a še vedno zasleduje svoje ambicije o selitvi v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu, kjer bi se lahko pridružil Luki Dončiću in Goranu Dragiću.

Po spletu je v teh dneh zaokrožil zabaven posnetek s treninga Denver Nuggets, v katerem je glavno vlogo odigral slovenski krilni košarkar.

Čančar je v nekem trenutku mislil, da mu je član strokovnega štaba želel seči v roko, a se je izkazalo, da je imel trener drugačne namene.

Čančarjeva roka je tako zamahnila v prazno, trenerju, ki ga je zignoriral, pa je nato namenil predirljiv pogled, ki je nasmejal vodilne pri Denverju.

"Ta pogled," so pripisali posnetku, ki je postal hit na družbenih omrežjih.

Foto: Print Screen

Tudi slovenski košarkar se je znal pošaliti na svoj račun. "Skrivnostni stisk roke," je komentiral zabavni posnetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.