Če je bilo to vse, je bilo veličastno!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je v lanski sezoni osvojil naslov najboljšega novinca, letos je vse skupaj še temeljito nadgradil.
Oglej si celoten članek

Liga NBA je ugasnila luči vsaj za 30 dni. Širjenje koronavirusa je popolnoma ohromilo športni svet in najmočnejša košarkarska liga na svetu ni nobena izjema.

Končnica bi se predvidoma morala začeti 18. aprila. Nekateri dobro obveščeni novinarji v ZDA so špekulirali, da bi se lahko, v kolikor se bo situacija umirila, čez dober mesec play-off zares začel in da bodo obveljale uvrstitve, ki so jih moštva dosegla v dosedanjem poteku rednega dela.

Dallas Mavericks zasedajo sedmo mesto v zahodni konferenci in če se bo omenjeni scenarij odvil, potem jih v prvem krogu končnice čakajo Los Angeles Clippers.

Zvezdnik Pacient 0 lige NBA: Sram me je, rad bi se opravičil

Luka Dončić je v primerjavi z lansko sezono, ob podpori latvijskega zvezdnika Kristapsa Porzingisa, naredil velik korak naprej. Prvič je zaigral na glavni All-Star tekmi, slednjo je začel celo v prvi peterki.

Ljubljančan, ki je v enem od zadnjih tvitov namignil, kako preživlja dodaten prosti čas, je beležil 28,7 točke, 9,3 skoka in 8,7 asistence na srečanje.

Povprečno je igral več kot 33 minut, v tem času je pa je njegovo moštvo obračune dobivalo s povprečno razliko 4,8 točke.

Športne odpovedi Vsaj 30 dni brez NBA, EP v nogometu po novem leta 2021?

Tudi v primeru, da se liga NBA v letošnji sezoni ne bo več igrala, je Dončić poskrbel za obilo košarkarskih užitkov in fantastičnih vrhuncev. Številne si lahko ogledate na spodnjih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.