''Če je to storil, se je poslovil od Dinama''

Paulo Machado je na žvižge navijačev odgovoril z dvignjenim sredincem in po besedah trenerja Zorana Mamića najverjetneje odigral zadnjo tekmo v dresu Dinama iz Zagreba.
Oglej si celoten članek

Dinamo Zagreb je v tretjem krogu kvalifikacij za nastop v Ligi prvakov gostil norveški Molde in na domačem Maksimirju iztržil le neodločen izid (1:1).

Portugalski vezist Paulo Machado je v 64. minuti moral z igrišča, navijači pa so njegov sprehod do klopi pospremili z glasnimi žvižgi. Machado jim je odgovoril z dvignjenim sredincem, zato mu je sodnik, ko je nogometaš že sedel na klopi, pokazal rdeči karton zaradi nešportnega vedenja.

Na srečo hrvaškega prvaka je pred tem v igro vstopil Marko Rog, tako da so modri do konca odigrali v neokrnjeni zasedbi.
Foto: Reuters Zoran Mamić Dinamo Zagreb PSV Eindhoven Trener Zoran Mamić je po tekmi dejal, da ni videl neprimerne geste portugalskega vezista, ob tem pa napovedal stroge sankcije.

''Nisem se še pogovarjal z njim, to bom naredil v sredo. Najprej moram prespati in ugotoviti, kaj se je zgodilo. Osredotočen sem bil na igrišče in nisem videl, kaj je naredil. Slišal sem o tem, če je res, je to grozno. Če je to naredil, se je verjetno poslovil od kluba. Kazen bo stroga,'' je po tekmi povedal Mamić.

Dinamo je z remijem razočaral domače navijače, napredovanje pa bo lovil na povratni tekmi v gosteh. ''Molde je dober, kar je tudi pokazal. To je bila težka tekma. Na žalost smo bili hitro kaznovani. Tako je v nogometu. Pričakujem, da bomo napredovali. Nimamo težav z umetno travo, vedno smo dobro igrali na tej podlagi. Neverjetno se mi zdi, da nam žvižgajo po desetih minutah,'' je dodal trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:24 29. Julij 2015.

    Nogometaši so eni od največjih bleferjev na terenu,če ne,kar največji.

  • 10:45 29. Julij 2015.

    Noben pameten ne igra tega butastega športa..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.