Zvezdnik nenamerno izzval gnev občinstva: "Če želite, lahko grem"

Foto: Epa
Foto: Epa
Teniški zvezdnik je z neposrečeno izbiro besed izzval gnev občinstva na OP Avstralije. Po prvotnem šoku se je po tribunah kmalu razlegel smeh.
Oglej si celoten članek

Stefanos Cicipas, aktualni šesti igralec sveta, je v uvodnem krogu OP Avstralije z dominantno predstavo razorožil izkušenega francoskega veterana Gillesa Simona s 6:1, 6:2, 6:1.

Igra Grka je tekla kot dobro namazan stroj, za razliko od njegovega jezika, s katerim je po dvoboju poskrbel za mešanico ogorčenja in smeha med obiskovalci Rod Laver Arene.

Cicipas se je na igrišču pogovarjal z nekdanjim ameriškim šampionom Jimom Courierjem, ki mu je čestital za prepričljivo zmago nad nekdanjim šestim igralcem sveta, nato pa se je intervju hitro sprevrgel v farso.

Foto: Print Screen

"Ne vem, kaj bi rekel," je ponižno začel zmagovalec, nato pa dodal: "Nisem pričakoval, da bo tako lahko. Odigral sem odličen dvoboj." Cicipas seveda ni imel namena žaliti svojega nasprotnika, a je zaradi neposrečene izbire besed izpadel zelo aroganten, kar je botrovalo negodovanju na tribunah.

Njegova obrazna mimika razkriva, da niti ni vedel, kaj je storil narobe. Temu je sledila še pika na i. 

Foto: Print Screen cicipas

"No, bodimo iskreni,..." je poskušal nadaljevati in izzval dodatne žvižge, številni gledalci pa so ob tem prasnili v smeh. "O moj bog, občutek imam, da sem že zamočil," se je opravičeval. Nato je poskušal spregovoriti o samem dvoboju, a se je med gledalci znova razlegel smeh. "Kaj sploh počnem tukaj?" je vprašal. Sledil je še en poskus. "Ne vem, kakšna je bila njegova strategija..." je dejal, a so ga gledalci spet prekinili.

"Če želite, lahko grem," je dejal v smehu. "To je zadnje, kar bi pričakoval. Da bom igral na Rod Laver Areni in se mi bodo vsi smejali," je pristavil teniški zvezdnik, ki ga v drugem krogu čaka obračun s Thanasijem Kokkinakisom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.